logo-header
02174337

خوراکی های محبوب ترکیه را باهم بشناسیم!

خوراکی های محبوب ترکیه را باهم بشناسیم!

در اروپا و آسیا، جایی که شرق به غرب می رسد، غذاهای ترکیه به استقبال شما می آیند. اگر تازه وارد کشور ترکیه شده اید، سفری لذت بخش را در پیش دارید پس با هم با این هفت خوراکی کلاسیک شروع کنیم.

هر ترکی به شما خواهد گفت، غذاهای ترکی بهترین در جهان است. و آن‌ها نکته‌ای دارند زیرا تأثیرات از مدیترانه تا خاورمیانه و از آسیای مرکزی تا اروپای شرقی را در بر می‌گیرد .زیرا غذاهای ترکی واقعاً بر پایه گوشت هستند .

با وجود این، و گرچه گرایش به گیاهخواری و گیاهخواری در ترکیه زیاد نیست، غذاهای گیاهی زیادی در منوی ترکیه وجود دارد و گیاهخواران هم به سادگی می‌توانند از خوراکی های این منو لذت ببرند.

در اینجا ما فقط می خواهیم خلاصه ای از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ترکی را امتحان کنیم.

باقلوا

باقلوا که قدمت آن به امپراتوری عثمانی بازمی‌گردد، یکی از نمادین‌ترین خوراکی‌های ترکیه است و برای هر کسی که عاشق طعم شیرینی است، ضروری است که حتما تست کند. این شیرینی چند لایه‌ای با آجیل پر شده است و با شربت و پسته آسیاب شده برای یک دسر مدیترانه ای فراموش نشدنی پوشیده شده است. باقلوا را می‌توانید در اکثر نانوایی‌ها و سوپرمارکت‌ها پیدا کنید، اما وقتی تازه پخته شده باشد طعم بینظیری دارد.

شیش کباب

"کباب" یک اصطلاح عامیانه است که انواع غذاهای خیابانی را در بر می گیرد، اما معروف ترین آن شیش کباب سیخ شده است. به‌طور سنتی از گوشت گاو یا بره تهیه می‌شود، امروزه میهمانان می‌توانند از میان طیف وسیع‌تری از گوشت، ماهی، مرغ و گزینه‌های گیاهی که روی زغال کبابی شده و روی سیخ‌های فلزی یا چوبی سرو می‌شوند، انتخاب کنند.

محبوب‌ترین کباب‌های گوشت چرخ‌کرده عبارتند از کباب آدانا ، ادویه‌دار گوشت چرخ‌کرده گاو که روی سیخ له می‌شود و روی آتش پخته می‌شود، و کباب اورفا ، یک نوع کمتر تند.

احتمالاً شناخته شده ترین کباب، از آنجایی که در غرب پس از آبجو مورد علاقه است، دونر (برگرداندن)، برش های نازک گوشت بره یا مرغ است که از پشته چرخان گوشت بریده شده و در بسته بندی یا نان همراه با سالاد سرو می شود. با سس: گوجه فرنگی، سس مایونز، یا/یا ماست.

برای یک بشقاب اشتها آورتر از گوشت دونر، روی یک کباب اسکندر بنشینید. لایه های نازک دونر بره روی بستر نان پیده قرار می گیرد و با سس گوجه فرنگی و ماست پوشانده می شود. پس از سرو کردن، پیشخدمت شما با یک دیگ دسته بلند از کره ذوب شده برمی گردد تا روی غذای شما بریزد و این ضیافت بسیار گرمابخش و لذیذ را تکمیل کند.

شیش ، یا شیش، کباب آبدار، برش های کاملا مربعی گوشت بره یا مرغ کبابی روی سیخ است. یا آن را در نان بپیچید و در یک آستین پلاستیکی سرو کنید تا چربی چکه شده را بگیرد. تکه‌های باقی‌مانده ، چوپ یا زباله‌های حاصل از درست کردن آن تکه‌های بره مربعی را با سیر و گوجه‌فرنگی له می‌کنند، روی سیخ می‌ریزند و کباب می‌کنند تا چوپ شیش کبابی آبدار و بسیار خوشمزه درست شود .

دونر

کباب معروف دیگر، دونر همان تنوع را در انتخاب گوشت ارائه می دهد که با گیاهان و ادویه ها چاشنی می شود و روی یک تف عمودی و چرخان پخته می شود. برش های تازه در بسته بندی نان همراه با سالاد و سیر یا سس های تند سرو می شود.

کوفته

کوفته‌های ترکی در شکل‌ها و اندازه‌های مختلف وجود دارند و می‌توان آن را به تنهایی به عنوان تنقلات خیابانی، آغشته به ماست ساده یا با برنج و سالاد سرو کرد. مناطق مختلف ترکیه انواع متمایز خود را نامگذاری کرده اند، از جمله Izgara Köfte که با فلفل کبابی، برنج و نان سرو می شود، و چیگ کوفته که به صورت خام خورده می شود.

کوفته قلقلی. به غیر از کوفته به رستوران کوفته نروید . این رستوران ها بهشت افرادی هستند که تصمیم نمی گیرند. تنها انتخاب‌ها در اینجا این است که یک وعده کامل بخورید یا نصف، و اینکه آیا به سالاد سبز علاقه دارید یا پیاز - لوبیا و پیاز در روغن. و انتظار توپ را هم نداشته باشید.

کوفته ادویه‌ای از گوشت چرخ‌کرده گاو است که به شکل رول در می‌آید و سرخ می‌شود. برای تکمیل تجربه، مطمئن شوید که یک قابلمه سس فلفل قرمز تند روی میز وجود دارد. گوشت آبدار را کاملا میچسباند.

پیده

پید که معمولاً به عنوان «پیتزا ترکی» شناخته می‌شود، مانند پسر عموی ایتالیایی‌اش، یک پایه خوراکی مسطح است که روی آن پنیر و انواع گوشت و سبزیجات است و در اجاق سنگی گرم می‌شود. انتخاب تاپینگ ها عملا بی حد و حصر است و باعث می شود پید و همتای لاغرتر آن lahmacun برای گیاهخواران و افراد ناهار با سایر نیازهای غذایی ایده آل باشند.

کومپیر

کومپیر، یک غذای اصلی ارزان و انعطاف پذیر خیابانی در منطقه شلوغ اورتاکوی استانبول، یک سیب زمینی پخته ترد با مواد پرکننده خلاقانه انتخابی شماست.

مزه

اگر در انتخاب منو مشکل دارید، با این پیش‌غذاهای سرد، دوره‌ای از انواع غذاهای سنتی را دریافت کنید. یک مزه معمولی شامل حدود 20 مورد است، از غذاهای لوبیا و سالاد گرفته تا دیپ و اسپری که با نان و نوشیدنی سرو می شود.

هامسی (آنچوی)

با حدود 5000 مایل خط ساحلی، ماهیگیری صنعت بزرگی است. اما ماهی مورد علاقه شماره یک، hamsi است ، تازه از دریای سیاه. در حالی که می توان آن را پخته یا آب پز کرد، اما زمانی که سرخ شده باشد بهتر است.

این ماهی کوچولو با طعم شدید به طور کامل پخته می شود، با کمی آرد پوشانده می شود و به شکل چرخی در اطراف ماهیتابه قرار می گیرد. پس از پخته شدن طرف اول، یک بشقاب روی آن قرار دهید، ماهیتابه را برگردانید و چرخ ماهی را دوباره داخل آن بکشید تا طرف دیگر هم بپزد. خوشمزه با سالاد سبز سرو می شود.

حالا بریم سراغ غذاهای گیاهی:

زمان غذا های گیاهخواران است. هر رستورانی که انواع غذاها را در منو نمایش می‌دهد، زیتینیاگلیلار - غذاهای گیاهی پخته شده در روغن زیتون و سرد سرو می‌شود.

پرطرفدارترین غذاها تره فرنگی، لوبیا و کنگر هستند، اما می توانید بادمجان، کرفس و فلفل قرمز و سبز را نیز پیدا کنید. پیاز و هویج را در روغن زیتون تفت می دهند تا پایه ای تشکیل شود که به آن یک سبزی و نه مخلوطی از سبزیجات و آب به همراه کمی برنج و آبلیمو اضافه می شود.

سبک و با طراوت، وقتی آنها را با برنج بلغور کنار هم قرار می دهند، یک پیش غذا یا یک غذای عالی می سازند. آنها را در منوی مزه ها نیز خواهید یافت، اما بعداً در مورد مزه ها اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.

این یک غذای بادمجان است. بادمجان در آشپزخانه ترکی ویژگی های زیادی دارد و این یک نسخه بسیار محبوب است. بادمجان را از طول نصف می کنند، برش ها را در گوشت می برند و سپس در روغن زیتون سرخ می کنند – و بله، خیس می شود.

سپس شکاف ها را با سس گوجه فرنگی و پیاز به همراه سیر و سبزی پر می کنند و همه چیز پخته می شود. این غذا با نان و ماست خوب سرو می شود، یک غذای مطبوع و خاکی است.

کارنیاریک

مانند بسیاری از غذاهای ترکی، یک نسخه گوشتی و یک نسخه گیاهی وجود دارد. Karnıyarık نسخه گوشتی İmam bayıldı است که دقیقاً به همان شکل پخته می شود اما با گوشت چرخ کرده یا گوسفند در چاشنی. این غذا هرگز در بشقاب زیبا به نظر نمی رسد، اما یک غذای خوشمزه است و بهتر است با برنج و ماست ساده سرو شود.

دلمه (پر شده)

سبزی که هست، نه غذاخوری – هر چند پسوند و با “ doldım ” تغییر دهید و می توانید بگویید “I'm stuffed”. فلفل ( biber dolması )، کدو سبز ( kabak dolması )، برگ درخت انگور ( yaprak dolması )، برگ کلم ( lahana dolması ) یا برگ شاخک ( pazı dolması ) پر می شود - البته برگ ها را با مخلوطی از آسیاب گرد می کنند. گوشت گاو، ادویه جات ترشی جات و کمی برنج، سپس در رب گوجه فرنگی رقیق شده پخته می شود.

قیمه گیاهی پایه ای از پیاز و گوجه فرنگی سرخ شده با برنج، ادویه جات، آجیل کاج و مویز است که آن را شیرین و تند و خوشمزه می کند. هر دو نوع دلمه اغلب با ماست سرو می شود.

چیگ کوفته

این یکی به عنوان یک غذای گوشتی جدی شروع شد اما در نهایت به وگان تبدیل شد! یک غذای ویژه از چرخ گوشت خام و ادویه جات ترشی جات، برای مناسبت های خاص تهیه شده است - و هنوز هم در برخی از نقاط کشور است. قیمه را با پاشنه دست روی برآمدگی ها روی پایه ظرف گرد مخصوص مالیده و ادویه و بلغور برنج اضافه می کنند.

با این حال، امروزه اگر از هر مغازه یا رستوران چیغ کوفته خرید کنید، یک نسخه کاملا گیاهی با استفاده از برنج بلغور دریافت خواهید کرد، زیرا کوفته خام اکنون در مغازه ها و رستوران ها ممنوع شده است. اما اگر به خارج از مراکز بزرگ سفر می کنید، حتما اول بپرسید!

بلغور ریز با پیاز، گوجه فرنگی و پوره فلفل قرمز، گوجه فرنگی و زیره مخلوط می شود تا خمیر غلیظی به دست آید که به شکل رول در می آید و در برگ های کاهو پیچیده شده با سس فلفل و کمی لیمو سرو می شود. یک پیش غذای خوشمزه.

مانتی

مانتی

راویولی ایتالیایی را تصور کنید که از خمیر به جای پاستا، یک سوم اندازه، و با سس گوجه فرنگی، ماست سیر و فلفل چیلی دم کرده کره ذوب شده ساخته شده است. بهشت است. مانتی را می‌توان در مغازه خرید، در بسته‌های خلاء خشک کرد، اما بهترین آن دست‌ساز است... و خانگی، زیرا رستوران‌ها می‌توانند با سیر کمی خجالتی باشند.

بسیاری از رستوران‌های کوچک اکنون زنانی دارند که لباس‌های روستایی پوشیده‌اند و در پنجره نشسته‌اند و به روش سنتی مانتی درست می‌کنند - خمیر را پهن می‌کنند، به شکل مربع برش می‌دهند، تکه‌های کوچکی از مخلوط گوشت را بیرون می‌کشند تا روی هر مربع قرار دهند، سپس مربع‌ها را به شکل کوچک در می‌آورند. ، بسته هایی به شکل یکنواخت. این زنان ماهر هستند، انگشتانشان سریع کار می‌کند، و تماشای آن بسیار چشمگیر است – اگر کمی فضول باشد.

کهوالتی (صبحانه)

صبحانه کامل ترکی یک ضیافت مجلل از غذاهایی است که وعده آن باعث می شود مقاوم ترین سحرخیزان از رختخواب بیرون بیایند. در مجموعه ای از غذاهای کوچک، سبزیجات سالاد، زیتون، پنیر ، رب و کنسرو، کایماک (خامه غلیظی شبیه خامه لخته شده) با عسل را خواهید یافت.

سپس تخم مرغ ها - آب پز، سرخ شده به تنهایی یا با سوچوک (یا سوجوک - سوسیس گوشت گاو پخته شده تند) یا منمن های خوشمزه بسیار شبیه به شاکشوکای عربی مد روز هستند . و بخش سرخ شده را با sigara boreği (رولت های سیگاری شکل از خمیر پفکی پر شده با پنیر و جعفری) یا غذاهای لذیذ، آبدار، بهترین غذاها را به محض رسیدن فراموش نکنید، pişi - توپ های سرخ شده. خمیر نان.

این یک صبحانه ترکیبی و فوق العاده است که با نان یا سیمیت و چای فراوان سرو می شود. هر کافه و رستورانی نسخه مخصوص به خود را سرو می کند و کیفیت آن متفاوت است، بنابراین انتخابی باشید. اما اگر به اندازه کافی خوش شانس هستید که در وان در شرق کشور هستید (احتمالاً این روزها نه)، یا رستورانی را پیدا می کنید که صبحانه ون سرو می کند، فرصت را از دست ندهید!

شکر و دسرهای ترکی

کنوفه

ترک ها می دانند با شکر چه کنند. ملتی با دندان شیرین، آنها راه های شگفت انگیزی برای مصرف این مواد ابداع کرده اند. باقلوا و لذیذ ترکی ( لوکوم ) را همه می شناسند ، اما بستنی ترکی ( دوندورما ) با بهترین آنها وجود دارد. سالپ از ریشه ارکیده و ماستیک رزین گیاهی به این بستنی بافت جویدنی می بخشد.

شیرینی ترکی با لایه‌هایی از خمیر خرد شده پر از پنیر یا آجیل یا خامه، بسته به جایی که هستید، در شربت خیس کرده و پخته می‌شود. این یک شاهکار دهان آب کردن است.

Ekmek kadayıfı , نان مخصوصی که با شربت خیس شده و روی آن آجیل خرد شده و کیماک ریخته شده است . شکرپاره ، کوکی های کوچک با طعم بادام که در شربت خیس خورده اند تا مرطوب شوند و در دهان آب شوند. Ayva tatlısı ، به پخته شده در شربت، میخک و ادویه جات و روی آن با کایماک. شما متوجه تم شربت شده اید.

ثبت دیدگاه

کد امنیتی